ZELF-ontwikkelingsavond-dag

Zelf-ontwikkelingsavond/dag

Naar gelang van wat er op dat moment speelt bij veel mensen wordt het thema voor de avond of dag bepaald. Het hangt dan als het ware al in de lucht. Aan de hand daarvan gaan we invoelen wat er nodig is om dit thema uit te diepen, te voelen en aan te pakken om met jullie hiermee aan de slag te gaan.

Een voorbeeld thema:

Rust vinden in jezelf.
Je voelt je vaak opgejaagd, soms voel je je hart razen door je keel, je kan moeilijk stil zitten of je wordt onrustig als je niks doet, je moet zoveel van jezelf. Je voelt je onrustig op je werk, in je relatie of gewoon thuis.

Dan zijn deze thema dagen/avonden perfect geschikt om met jou aan de slag te gaan.

Hoe gaan we te werk.
We gaan eerst het thema in jou verkennen en erkennen. Hoe ziet die onrust eruit, wat doet het met je, waar beperkt het je, waar komt het vandaan, wat zou er met je gebeuren als je wel de rust zou vinden, wat heeft het jou opgebracht en welke verborgen kwaliteit schuilt erachter? Dat wordt deze avond/dag inzichtelijk gemaakt voor je.

Daarna gaan we met jou aan het werk door middel van meditatie, oefeningen, klank, lichaamswerk, creativiteit, de natuur en systemische opstellingen. We stemmen af wat er nodig is voor jou om de weg terug te vinden naar je innerlijke rust.

De datum en het thema van de avond of de dag staan op de agenda.